Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

De best verkochte items

Bekijk het aanbod

Vloerenzaagbladen

Bij M&H Diatools vindt u al het diamantgereedschap dat u zoekt. Zo ook verschillende diamant zaagbladen, zoals vloerenzaagbladen, tafelzaagbladen en droogzaagbladen. We bieden de vloerenzaagbladen in verschillende varianten aan. Zo zijn er speciale zaagbladen voor betonnen en stenen vloeren, maar ook voor asfalt. Alle zaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en er is daardoor altijd een geschikte zaag voor uw project. Komt u er zelf niet uit? U kunt onze specialisten altijd raadplegen! Kom langs in onze winkel in Den Haag of neem even contact met ons op. Wij voorzien u met heel veel plezier van een passend advies!

Ons assortiment: vloerenzaagbladen en meer

M&H Diatools is dé plek voor al het diamantgereedschap dat u zoekt. Van diamantboren tot diamantzaagbladen en van diamantschijven tot machines en accessoires. Bij ons vindt u het breedste aanbod en u zult dan ook niet snel misgrijpen. Naast vloerenzaagbladen bieden wij uiteraard nog vele andere zaagbladen, denk bijvoorbeeld aan tafelzaagbladen en droogzaagbladen Turbo. De diamantboren zijn bij ons verkrijgbaar in vijf verschillende varianten en ook de diamantschijven bestelt u bij M&H Diatools in meerdere soorten. Zonder de bijbehorende machines komt u nergens, daarom kunt u bij ons ook terecht voor diamantboormachines, diamantzaagmachines, betonslijper machines, elektrisch gereedschap en accu gereedschap. Accessoires nodig zoals adapters of beschermingsmiddelen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons volledige aanbod in de catalogus.

Vragen of opmerkingen?

Wegens ons grote assortiment is het niet gek dat u niet precies weet welk gereedschap u nodig heeft. Neem daarom gerust even contact met ons op, wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00, u kunt ook altijd langskomen in onze winkel in Den Haag. Wilt u iets bestellen, bijvoorbeeld vloerenzaagbladen? Ga dan naar ‘Producten’ en klik op ‘Diamantzagen’, vervolgens vindt u alle diamantzaagbladen van M&H Diatools, zoals vloerenzaagbladen, handzaagbladen en ringzaagbladen.

Vloerenzaagbladen
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart