Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Slijpschijven diamant

Staat u voor een grote klus waarbij u veel moet zagen? Dan kan het zo zijn dat een gewone zaag niet voldoende is. Dit kan onder andere het geval zijn bij harde materialen zoals gewapend beton, steen of tegels. U heeft bij dit soort projecten diamant slijpschijven nodig. U monteert de diamantschijf gemakkelijk aan uw zaagmachine en vervolgens zaagt u zonder moeite door harde bouwmaterialen heen. Benieuwd naar het volledige assortiment van de slijpschijven diamant? Bekijk alle producten via deze link.

Diamant slijpschijven in vele soorten en maten

M&H Diatools biedt de slijpschijven diamant in verschillende varianten aan. Wij bieden u dit aanbod, omdat niet iedere schijf geschikt is voor alle materialen en oppervlakten. Zo zijn er diamantschijven die speciaal geschikt zijn voor beton, steen, tegels en zelfs voor vloerverwarming. Er zijn twee soorten van de slijpschijven diamant: komschijven en voegenfrezen. Een diamantschijf is een forse investering en u wil dan ook dat het gereedschap lang mee gaat, om dit waar te maken is het erg belangrijk dat u de juiste schijf aanschaft. Het is begrijpelijk dat u niet meteen weet welke slijpschijf u nodig heeft voor uw klus. Gelukkig staan onze experts voor u klaar om u te voorzien van advies en om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 17.00, bel of mail gerust! Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel in Den Haag.

De topservice van M&H Diatools

Zoals u wellicht weet kunt u voor een zeer groot assortiment diamantgereedschap bij ons terecht. M&H Diatools levert in heel Nederland én België en bij bestellingen boven de €50 betaald u geen verzendkosten. Bovendien is snelle levering bij ons gegarandeerd. Heeft u zo snel mogelijk slijpschijven diamant nodig? Bestel voor 17.00 en uw bestelling wordt de volgende dag al aan de deur geleverd!

Slijpschijven diamant
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart