Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

De best verkochte items

Bekijk het aanbod

Ringzaagblad

Bij M&H Diatools bent u aan het juiste adres voor diamantgereedschap. Zo ook wanneer u een ringzaagblad nodig heeft. Diamantgereedschap biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk te boren of zagen in harde bouwmaterialen zoals steen, tegels, beton of asfalt. Bij dit soort klussen zal een gewone boor of zaag namelijk niet voldoen. Diamantzaagbladen, zoals het ringzaagblad, zijn gemaakt van staal en hebben aan de randen kleine diamantkorrels. U monteert de zaagbladen aan een zaagmachine, waardoor er een zeer hoge zaagsnelheid zal ontstaan. De combinatie van de machine en het diamant zaagblad zal ervoor zorgen dat u zonder al te veel moeite in harde bouwmaterialen kunt zagen. Wij bieden een zeer groot aanbod en u vindt bij ons altijd het gereedschap dat u zoekt. Bent u benieuwd geworden? Bekijk al onze producten in de webshop of kom gezellig langs in onze winkel in Den Haag.

Diamantgereedschap nodig?

Bij ons kunt u terecht voor diamantgereedschap dat geschikt is voor de volgende materialen; steen, beton, asfalt, kalkzandsteen, tegels en vloerverwarming. Kortom, ons gereedschap is toepasbaar op heel veel verschillende materialen en bouwconstructies. Op het gebied van zaagbladen, bieden we naast het ringzaagblad, nog zeven andere varianten van het diamantzaagblad. Ook van de diamantboren en diamantschijven zijn vele soorten en maten verkrijgbaar. Dit brede assortiment is zeker niet onnodig, niet elk gereedschap is namelijk geschikt voor iedere klus. Elk project heeft een ander doel en de ene klus is de andere niet, daarom is het diamantgereedschap van M&H Diatools in zoveel verschillende varianten, soorten en maten verkrijgbaar.

Ringzaagblad bestellen

Via onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel alle producten die u nodig heeft voor uw project! Wilt u een ringzaagblad bestellen? Ga dan in het menu naar ‘Producten’, vervolgens ziet u onder de het kopje ‘Diamantzagen’ alle verschillende diamant zaagbladen staan hieronder opgesomd. Klik op ‘Ringzaagbladen’ en u vindt de verschillende varianten. Plaats het ringzaagblad dat u nodig heeft in uw winkelmandje en bestel!

Ringzaagblad
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart