Voor 17:00 besteld, morgen in huis
Diamantboren Berkel en Rodenrijs

Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Gratis bezorging boven €50,00

Bezorging in Nederland en België

Diamantgereedschap, wij leveren het bij u thuis in Den Haag

M&H Diatools is de expert op het gebied van diamantgereedschap. Door jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van uw wensen en behoeften binnen deze branche. Een breed aanbod, hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijsvoering zijn belangrijke zaken. Echter de zorg voor en toezicht op een correcte levering van uw bestelde product(en) zijn minimaal net zo belangrijk! Wij beseffen dat het diamantgereedschap te allen tijde binnen de termijn bij u thuis in Den Haag dient te worden geleverd! Om het voor u overzichtelijk te houden waar uw order zich op welk moment bevindt, werkt M&H Diatools met een Track&Trace volgsysteem.

Diamantgereedschap [pb-city]

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit diamantboren, diamantzaagbladen en diamant schijven. Wanneer u bijvoorbeeld een groot gat wilt boren in beton, is een normale boor simpelweg niet geschikt. Of wanneer u wilt gaan zagen in hele harde materialen zoals steen, zal uw normale zaag niet voldoen. Diamantgereedschap wordt veelal professioneel gebruikt door bouw- en aannemersbedrijven, voegbedrijven, installateurs, tegelzetters en hoveniers. Beton, steen, dakpannen, geen enkel hard oppervlak vormt nog een obstakel met het diamantgereedschap van M&H Diatools. Niet iedereen is op de hoogte hoe omvangrijk het assortiment diamantgereedschappen in de praktijk is. Om u een zo volledig mogelijk beeld te geven voor wat betreft ons aanbod verwijzen we graag naar onze webshop. Tevens leest u daar meer over onze gunstige leveringsvoorwaarden voor bezorging in Den Haag.

Een greep uit onze producten

Neem contact op met ons

Bent u geïnteresseerd in de producten van M&H Diatools wat betreft diamantgereedschap zoals boren, zagen en/of schijven? Bestel dan vandaag nog diamantgereedschap en het wordt zo snel mogelijk bij u thuis geleverd in Den Haag! Of misschien heeft u wel een vraag of bent u opzoek naar verdere informatie. Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet te bereiken? Vul dan ons contactformulier in.

Uw naam (verplicht)
Uw adres
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer (verplicht)
Uw email (verplicht)
Onderwerp
Uw bericht
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

M&H Diatools

Laan van Waalhaven 41 2497 GN Den Haag

+31 70 219 2269

+31 65 188 6888

  Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Gratis verzending boven €50,00

In Nederland en België

Op zoek naar een passend advies?

Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
    Cart