Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

De best verkochte items

Bekijk het aanbod

Diamantboren

Bij sommige klussen of projecten dienen er grote gaten geboord te worden in bijvoorbeeld muren, vloeren of plafonds. U kunt begrijpen dat voor een gat van bijvoorbeeld 150 millimeter een gewone boor niet voldoende is. Voor dit soort klussen heeft u absoluut een diamantboor nodig. Bij M&H Diatools vindt u diamantboren is vele soorten en maten. Dit soort boren zijn zeer geschikt voor materialen zoals beton, steen en tegels. Diamantboren hebben een zeer robuuste structuur, waardoor het vrij gemakkelijk is om door harde en dikke materialen heen te boren. Bent u opzoek naar een geschikte diamantboor van topkwaliteit? Kijk dan snel eens op onze website!

Verschillende diamantboren: voor ieder wat wils

Omdat niet iedere klus hetzelfde is, is ook niet elke diamantboor geschikt. Gelukkig bestaan er onwijs veel verschillende soorten en maten op het gebied van diamantboren. Bij M&H Diatools bieden we een heel groot assortiment aan, waardoor de geschikte boor er voor u sowieso tussen zit. Bij koopt u gemakkelijk en snel de dozenboor die u nodig heeft. Daarnaast bieden wij meer dan twintig verschillende maten van de dikwandige diamantboor aan. Gemakkelijk in gebruik, zeer geschikt voor gewapend beton en speciaal voor boormachines is de dunwandige diamantboor. Deze lichtgewicht variant bieden we bij M&H Diatools aan in meer dan tien verschillende maten. Door het brede aanbod en de vele verschillende (for)maten van de diamantboren, kunnen wij u ervan verzekeren dat de juiste boor er voor u tussen zit. Neem snel een kijkje in onze webshop!

Behoefte aan passend advies?

Door het brede assortiment kan het voorkomen dat u het overzicht verliest. Geen probleem! Bij M&H Diatools werken uitsluitend specialisten op het gebied van diamantgereedschap. Wanneer u contact met ons opneemt nemen wij u stap voor stap mee door de verschillende diamantboren. We analyseren uw situatie en geven u vervolgens een passend advies!

Diamantboren
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart