Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België
Diamantboren Berkel en Rodenrijs

Diamantboren, gewoon bij u thuis geleverd in Delft

Bent u op zoek naar een bedrijf dat diamantboren aanbiedt in de omgeving van Delft? Dan bent u bij M&H Diatools aan het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld grote gaten wilt gaan boren in beton of ander hard materiaal is het altijd aan te raden om gebruik te maken van een diamantboor. Soms zal een gewone boor simpelweg geen oplossing bieden. Een diamantboor heeft als grote voordeel dat deze erg solide is. De robuuste eigenschap van een diamantboor zorgt er dan ook voor dat deze probleemloos in gewapend beton kan boren. Hierdoor vormt geen enkel oppervlak nog een obstakel.

Diamantboren Berkel en Rodenrijs

Over M&H Diatools

M&H Diatools is de expert op het gebied van diamantboren. Door jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van uw wensen en behoeften binnen deze branche. Een breed aanbod, hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijsvoering zijn belangrijke zaken. Echter de zorg voor en toezicht op een correcte levering van uw bestelde product(en) zijn minimaal net zo belangrijk! Wij beseffen dat de diamantboor te allen tijde binnen de termijn bij u thuis in Delft dient te worden geleverd! Om het voor u overzichtelijk te houden waar uw order zich op welk moment bevindt, werkt M&H Diatools met een Track&Trace volgsysteem. Niet iedereen is op de hoogte hoe omvangrijk het assortiment diamantboren in de praktijk is. Om u een zo volledig mogelijk beeld te geven voor wat betreft ons aanbod verwijzen we graag naar onze webshop. Tevens leest u daar meer over onze gunstige leveringsvoorwaarden.

Een greep uit onze producten

Neem contact op met ons

Heeft u interesse in de producten van M&H Diatools wat betreft diamantboren? Bestel er dan nog een vandaag en deze wordt zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd in Delft! Of misschien heeft u wel een vraag of bent u opzoek naar verdere informatie. Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet te bereiken? Vul dan ons contactformulier in.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41 2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

    Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart