Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamantboor

Bent u bezig met een klus waarbij het noodzakelijk is om grote gaten in harde materialen zoals beton te boren? In dat geval zal een gewone boor niet genoeg zijn, u heeft voor dit soort klussen een goede diamantboor nodig. Diamantboren kenmerken zich door het robuuste karakter en hiermee boren ze zonder moeite door de hardste voorwerpen en materialen heen. Daarnaast herkennen wij boren vooral aan de kleine gaatjes, met een diamantboor is het juist mogelijk om gaten met een grote diameter te boren. Bij M&H Diatools bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van diamantgereedschap. Ons team bestaat enkel uit specialisten en we voorzien u dan ook graag van een passend advies!

Het brede assortiment van M&H Diatools

Bij M&H Diatools kunt u terecht voor al het diamantgereedschap wat u nodig heeft. Niet iedere klus is hetzelfde en daarom bieden wij op het gebied van diamantboren ook verschillende varianten aan. De dikwandige diamantboor kunt u bij ons aanschaffen in meer dan twintig verschillende maten, u kunt er dan ook vanuit gaan dat de juiste boor er voor u tussen zit. Dunwandige diamantboren zijn met name geschikt voor gewapend beton, deze variant is speciaal ontwikkelt voor handboormachines en door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Deze vorm van de diamantboor bieden wij in meer dan tien maten aan. Naast de dik- en dunwandige diamantboren van M&H Diatools kunt u bij ons ook dozenboren bestellen in de varianten nat en droog. Zoals u leest hebben wij een heel breed assortiment. Dus ben u opzoek naar een goede diamantboor? Bestel alles wat u nodig heeft in onze webshop!

Vragen over uw diamantboor? Neem contact met ons op!

Weet u niet precies welke diamantboor geschikt is voor uw project? Of heeft u behoefte aan een passend advies? Voor al uw vragen kunt u terecht bij de experts van M&H Diatools! U kunt ons bereiken per telefoon, mail, of door het invullen van het online contactformulier. Onze experts staan u met veel plezier te woord!

Diamantboor
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  [text your-subject "Reactie contactformulier" class:hidden]

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart