Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

De best verkochte items

Bekijk het aanbod

Diamantboor dunwandig

Diamantboren zijn ideaal voor het boren van gaten met een grote diameter. Bij dit soort klussen voldoet een gewoon boor niet en daarom kunt u bij M&H Diatools terecht voor vele soorten diamantboren. Zoals u weet kunt u met een gewone boor slechts gaatjes met een diameter van een paar millimeter boren. De diamantboor biedt u de mogelijkheid om in één keer veel grotere gaten te boren. Bij M&H Diatools verkopen we diamantboren met een diameter van maximaal 201 millimeter, dat houdt een gat met een doorsnede twintig centimeter in! De diamantboor bieden heeft verschillende varianten, zo is er de diamantboor dunwandig, de diamantboor dikwandig en ook dozenboren. Bent u op zoek naar een diamantboor dunwandig? Bestel hem gemakkelijk via de webshop van M&H Diatools.

Beschrijving van de diamantboor dunwandig

De diamantboor dunwandig is gemakkelijk in gebruik wegens het lichte gewicht van het gereedschap. Echter is de boor vlijmscherp en wegens het robuuste karakter boort u met gemak door harde materialen zoals beton of steen heen. De diamantboor dunwandig is uitermate geschikt voor het boren in gewapend beton. Onze dunwandige diamantboor koopt u in maar liefst dertien verschillende maten, u bent er dan ook van verzekerd dat de juiste boor er voor u tussen zit. Dunwandige boren zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in combinatie met een handboormachine, ze hebben een hele hoge boorsnelheid door minder te verspanen. Bent u bezig met een project waarbij u moet boren in gewapend beton? Bestel dan uw diamantboor dunwandig via deze link.

Onze specialisten helpen u verder

Heeft u vragen over welk diamantgereedschap u het best kunt gebruiken voor uw klus? De specialisten van M&H Diatools staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op! We staan u met veel plezier te woord.

Diamantboor dunwandig
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart