Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamantboor dikwandig

Wanneer u aan het bouwen of verbouwen bent is de kans groot dat u grote gaten moet boren. Hiervoor heeft u beslist een diamantboor nodig, omdat u met dit soort boren gaten van een grote diameter kunt boren. Met een gewone boor kunt u slechts kleine gaatjes met een diameter van één tot drie millimeter boren. Een diamantboor biedt u de mogelijkheid om gaten met een diameter tot maar liefst 200 millimeter te boren. Bij M&H Diatools kunt u terecht voor verschillende varianten van de diamantboor. Zo bieden we de diamantboor dikwandig en de diamantboor dunwandig aan. Maar ook dozenboren (droog en nat) kunt u bij M&H Diatools bestellen. Neem snel een kijkje in onze uitgebreide webshop!

Functie en voordelen van de diamantboor dikwandig

De diamantboor in de variant dikwandig is bij ons te bestellen in een diameter variërend van 51 tot en met 201 millimeter. Wist u dat u bij M&H Diatools terecht kunt voor de diamantboor dikwandig in meer dan twintig verschillende (for)maten? Zo weet u eigenlijk wel zeker dat de juiste boor voor uw klus er tussen zit. Met de dikwandige diamantboor boort u met gemak grote gaten in harde materialen zoals beton en steen. Hij is zeer geschikt om met statief te boren en de boor wordt altijd in combinatie met een boormachine gebruikt, ook deze kunt u uiteraard bij M&H Diatools aanschaffen. Kenmerkend voor diamantboren is de robuuste structuur, hierdoor boort u met gemak door een dikke betonnen vloer of een stenen muur heen en zullen er weinig trillingen voelbaar zijn. Denkt u dat de diamantboor dikwandig dé boor is die u nodig heeft voor uw project? Bestel hem snel via onze website.

Behoefte aan passend advies?

Wegens het enorme assortiment van M&H Diatools is het begrijpelijk dat u op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Welke boor is nu geschikt voor u? Heeft u een diamantboor dikwandig of juist dunwandig nodig? Goed nieuws! Bij M&H Diatools werken uitsluitend specialisten op het gebied van diamantgereedschap. Wanneer u contact met ons opneemt voorzien wij u met veel plezier van een passend advies.

Diamantboor dikwandig
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart