Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamant zaagbladen

Bent u bezig met een bouwproject, waarbij u diamant zaagbladen nodig heeft? Dan bent u bij M&H Diatools aan het juiste adres! Wij zijn dé winkel voor diamantgereedschap en u shopt onze brede assortiment via onze webshop of in onze winkel. Op het gebied van diamantboren en diamantzagen bieden wij veel verschillende varianten aan. Maar bent u meer opzoek naar diamant zaagbladen? Ook dan vindt u bij ons wat u zoekt. Daarnaast kunt u bij M&H Diatools terecht voor verschillende machines. Ons brede aanbod biedt de oplossing voor uw klus!

Verschillende soorten diamant zaagbladen

Er bestaan veel verschillende soorten diamant zaagbladen, dit is ook nodig, want niet iedere zaag is geschikt voor alle materialen of doeleinden. Een zaagblad kan een flinke investering zijn en u wil dan wel dat hij zo lang mogelijk mee kan. Daarom is het belangrijk dat u de juiste zaag kiest voor uw klus. Gaat u zagen in beton, dan kunt u het beste Droogzaagbladen Turbo of Handzaagbladen Beton gebruiken. Voor tegels kunt u het beste gebruik maken van Tegelzaagbladen. U monteert de verschillende soorten diamant zaagbladen heel gemakkelijk aan een diamantzaagmachine. Het is begrijpelijk dat u vragen heeft over ons diamantgereedschap. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00, neem gerust contact met ons op! We helpen u graag verder.

Topservice gegarandeerd

Wij verzekeren iedere klant van topservice! Zo zorgen wij er altijd voor dat alle producten ruim op voorraad zijn, zodat u niet misgrijpt. U bent welkom in onze winkel in Den Haag, maar online bestellen kan uiteraard ook, we bezorgen in heel Nederland en België. Bestelt u voor 17.00? Dan wordt uw pakket de volgende dag al bij u geleverd. En wist u dat u bij bestelling vanaf €50 al gebruikmaakt van gratis verzending? Kortom topproducten en topservice staan bij ons op nummer 1!

Diamant zaagbladen
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart