Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamant voegenfrezen

Bij M&H Diatools kunt u terecht voor een zeer breed assortiment diamantgereedschap. Van diamantboren tot diamantzagen en van diamantschijven tot complete machines die het zware werk (deels) van u overnemen. Diamantgereedschap is zeer geschikt wanneer u moet boren of zagen in harde materialen, zoals gewapend beton of steen. In een dergelijke situatie zal een normale boor of zaag waarschijnlijk niet voldoende zijn. Uiteraard kunt u bij M&H Diatools ook terecht voor diamant voegenfrezen. Dus bent u hiernaar op zoek? Zoek niet langer en bestel uw diamant voegenfrezen via onze webshop.

Waarvoor gebruikt u diamant voegenfrezen?

Een voegenfrees is uitermate geschikt voor het uitslijpen van voegen. Met dit gereedschap wordt het gemakkelijk om verschillende soorten metselwerken te verwijderen. Diamant voegenfrezen worden veelal gebruikt voor gevelrenovatie en reiniging. Uiteraard zijn de voegenfrezen bij M&H Diatools verkrijgbaar in verschillende maten, niet iedere voeg is immers hetzelfde. U bestelt de voegenfrezen in zes verschillende maten en de prijs varieert van €44,93 tot €180,64. De slijpsnelheid van de voegenfrezen is zeer hoog, dit komt door de unieke vormgeving van de schijf. Naast de normale diamant voegenfrezen verkopen wij ook een voegenfrees die speciaal geschikt is voor vloerverwarming. U gebruikt de voegenfrees in combinatie met een diamantzaagmachine, uiteraard zijn ook deze bij ons verkrijgbaar. Bent u benieuwd naar ons volledige aanbod van diamantschijven? Ga dan naar deze link!

In contact met onze experts

Heeft u vragen over specifiek diamant gereedschap? Omdat u bijvoorbeeld wil weten welke diamantschijf het meest geschikt is voor uw klus of omdat u niet weet of u een dunwandige of dikwandige diamantboor nodig heeft. Of wilt u weten welke diamant voegenfrezen u moet gebruiken? Niets aan de hand! De experts van M&H Diatools staan voor u klaar en voorzien u graag van een passend advies. Neem gerust contact met ons op!

Diamant voegenfrezen
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *
  Telefoonnummer *
  E-mail *
  Uw bericht
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart
   []