Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamant tegelzaagblad

Bent u bezig met een klus waarbij u moet zagen in tegels? Dit is een hard materiaal en u kunt zich wellicht voorstellen dat het niet mogelijk is om hierin te zagen met een gewone zaag. U heeft hiervoor een diamantzaag nodig, een diamant tegelzaagblad om precies te zijn. Deze zaagbladen zijn gemaakt van hard staal, met kleine diamantkorrels aan de randen. Wanneer de zaagbladen aan een zaagmachine gemonteerd worden bereiken ze een zeer hoge zaagsnelheid, waardoor u gemakkelijk door harde materialen zoals tegels heen zaagt. Bij M&H Diatools is het diamant tegelzaagblad in vier maten beschikbaar. Bestel alles wat u nodig heeft in onze overzichtelijke webshop, of kom gezellig langs in onze winkel in Den Haag!

Alles voor uw klus

Bij M&H Diatools kunt u terecht voor een heel breed aanbod wat betreft diamantgereedschap en toebehoren. Zo is de diamantboor, de diamantschijf en de diamantzaag bij ons in vele varianten en maten verkrijgbaar. Omdat niet ieder gereedschap geschikt is voor alle soorten bouwmaterialen, kunt u op onze site gemakkelijk toepassingen filteren. Kiest u voor ‘Beton’ dan krijgt u al het gereedschap te zien wat hiervoor geschikt is. Zo geldt dat ook voor de materialen steen, asfalt, vloerverwarming, kalkzandsteen en natuurlijk tegels, waarbij u ook het diamant tegelzaagblad te zien krijgt. Daarnaast vindt u bij ons verschillende machines die u in combinatie met het gereedschap gebruikt en accessoires en beschermingsmiddelen die goed van pas komen bij uw project. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Ga dan naar onze webshop.

Vragen over het diamant tegelzaagblad

Heeft u vragen over producten, zoals het diamant tegelzaagblad, of over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 17.00. Ons team van specialisten staat klaar om u te voorzien van een passend advies. Dus wilt u bijvoorbeeld weten welk diamant tegelzaagblad u het beste kunt gebruiken? Bel of mail ons, of kom gezellig langs in onze winkel!

Diamant tegelzaagblad
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart