Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

De best verkochte items

Bekijk het aanbod

Diamant tafelzaagblad

Bent u opzoek naar een diamant tafelzaagblad, omdat u gaat zagen in materialen zoals beton, tegels of steen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! M&H Diatools biedt een zeer ruim assortiment aan diamant zaagbladen en ander diamantgereedschap. Voor grote klussen kunt u altijd bij ons terecht. U kunt begrijpen dat een gewone handzaag niet voldoet, wanneer u moet zagen in harde bouwmaterialen. Een diamantzaag maakt dit mogelijk! De diamantschijven die u monteert aan een zaagmachine zijn gemaakt van staal en hebben aan de randen kleine diamantkorrels. In combinatie met de hoge zaagsnelheid kunt u met gemak zagen en zijn harde materialen geen issue meer. Het diamant tafelzaagblad is uitermate geschikt voor materialen zoals beton, steen en tegels. Benieuwd naar de verschillende diamantzagen? Hier vindt u het hele assortiment van M&H Diatools.

Diamantgereedschap voor uw klus

M&H Diatools is expert op het gebied van diamantgereedschap. In onze winkel in Den Haag bent u altijd welkom en onze winkelmedewerkers zullen u met veel plezier en expertise voorzien van een passend advies. Ook vindt u ons volledige aanbod in onze overzichtelijke webshop en in de catalogus. De diamantboor bestelt u bij ons in vijf verschillende varianten en de diamantschijven zijn verkrijgbaar in drie varianten. Het assortiment van diamantzagen bestaat uit acht soorten. Naast het diamant tafelzaagblad bestelt u bij ons onder andere droogzaagbladen gesegmenteerd, handzaagbladen beton en tegelzaagbladen. Ook voor vele machines en accessoires bent u bij M&H Diatools aan het juiste adres.

Diamant tafelzaagblad bestellen

U bestelt alles wat u nodig heeft makkelijk en snel via onze webshop. Bent u opzoek naar een diamant tafelzaagblad? Ga dan in het menu naar ‘Producten’ en u vindt het diamant tafelzaagblad onder ‘Diamantzagen’. Heeft u vragen over een product of over uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten voorzien u graag van een passend advies!

Diamant tafelzaagblad
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart