Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamant schijven

Wanneer u moet zagen in harde materialen zoals steen, beton of tegels voldoet een gewone zaag niet. U heeft voor dit soort klussen absoluut een diamantschijf nodig. Diamant schijven monteert u gemakkelijk aan uw zaagmachine en vervolgens kunt zonder moeite door uw stenen wand of tegelvloer zagen. Zoals u weet kunt u voor al uw diamantgereedschap bij M&H Diatools terecht. Zo ook voor verschillende diamant schijven van topkwaliteit! Voor elke klus bieden wij een geschikte zaag. Onze winkel in Den Haag is wekelijks van maandag tot en met vrijdag geopend, dus kom gerust langs. Besteld u liever online? Natuurlijk kan dit ook, plaats uw bestelling in onze overzichtelijke webshop en de producten worden bij u thuis geleverd.

Verschillende soorten diamant schijven

Diamant schijven zijn verkrijgbaar in diverse varianten en voor verschillende toepassingen. Zo zijn er varianten die geschikt zijn voor beton, voor steen, of een speciale schijf voor tegels of vloerverwarming. Een diamantschijf kan een forse investering zijn en u wil dan ook dat uw zaag zo lang mogelijk meegaat en onbeschadigd blijft. Het is daarom belangrijk dat u de juiste diamantschijf aanschaft voor uw klus. Bij M&H Diatools bieden we twee soorten diamant schijven aan die geschikt zijn voor beton en steen: de komschijven en de voegenfrezen. Beide schijven zijn in verschillende maten te bestellen. Dient u te zagen in een harde vloer met daaronder vloerverwarming? Dan is het laatste wat u wil natuurlijk dat deze vloerverwarming beschadigd. Gelukkig bestaan er ook diamant schijven die speciaal voor dit soort klussen geschikt zijn. We hebben het dan over de diamantschijf genaamd Voegenfrezen Vloerverwarming. Kortom wij bieden een oplossing voor iedere klus!

Welke zaag is geschikt voor uw project?

Het is begrijpelijk dat u niet precies weet welk diamantgereedschap u nodig heeft voor uw project. Gelukkig staan de experts van M&H Diatools altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies of om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u het digitale contactformulier invult zullen wij u zo snel mogelijk benaderen. Uiteraard kunt ook altijd even bellen of een mailtje sturen!

Diamant schijven
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  [text your-subject "Reactie contactformulier" class:hidden]

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart