Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

De best verkochte items

Bekijk het aanbod

Diamant komschijven

Diamantgereedschap is een breed begrip en bevat vele soorten gereedschap. Zo kennen we de diamantboor en de diamantschijven. Dit soort gereedschap is uitermate geschikt wanneer een gewone zaag of boor niet voldoende is. Een dergelijke situatie zal zich voor doen wanneer u moet boren of zagen in harde materialen zoals (gewapend) beton, steen of tegels. Gelukkig kunt u bij M&H Diatools terecht voor al het diamantgereedschap dat u nodig heeft. Zo ook voor een breed assortiment aan diamant komschijven.

Het aanbod van M&H Diatools

Diamant komschijven zijn uitermate geschikt voor de haakse slijper. Bestaat uw klus uit het vele zagen in beton of steen? Of gaat u bijvoorbeeld aan de slag met het verwijderen van verf-, beton- of cementlagen of lijmresten? Dan raden wij zeker aan om te kiezen voor een diamant komschijf. De randen van de komschijf zijn namelijk bedekt met diamantkorrels, waardoor de schijf extra sterk en hard is. Hierdoor is het vooral geschikt voor het egaliseren van ruwe materialen of het schuren van betonoppervlakten, zoals vloeren. In onze webshop bieden we de diamant komschijven aan in maar liefst negen verschillende maten. Dus voor iedere klus is er wel een geschikte zaag voor u!

Vragen over diamant komschijven?

Omdat er veel varianten van diamant komschijven zijn, is het soms lastig om te bepalen welke het meest geschikt is voor uw klus. Dat terwijl het juist zo belangrijk is om de goede komschijf te kiezen, omdat de schijf bij verkeerd gebruik al snel bot wordt. Gelukkig staan de specialisten van M&H Diatools altijd voor u klaar om u te voorzien van passend advies en om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bellen, mailen of het digitale contactformulier invullen, dit alles vindt u via deze link. We staan u graag te woord en hopen u snel eens te ontvangen in onze winkel in Den Haag!

Diamant komschijven
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart