Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Diamant gereedschappen

Staat u aan de start van een grote klus en heeft u diamant gereedschappen nodig? M&H Diatools helpt u verder. Wij hebben een breed assortiment aan gereedschappen van hoge kwaliteit. Van diamantboor tot diamantzaag, M&H Diatools heeft het allemaal. U vindt bij ons niet alleen het diamantgereedschap dat u nodig heeft, wij voorzien u ook van goed advies. Zo kunt u, met de juiste materialen en kennis op zak, aan de slag met uw project. U vindt onze winkel in Den Haag, maar u kunt uw diamantgereedschap ook bestellen via onze webshop.

Breed assortiment aan diamant gereedschappen

M&H Diatools heeft een enorm aanbod aan diamantgereedschap. Deze gereedschappen zijn nodig wanneer een normale boor of zaag niet voldoende is. U loopt hier tegenaan wanneer u tijdens uw project bijvoorbeeld gaten moet boren in een betonnen muur. Of wanneer u moet zagen in materialen zoals steen, asfalt of tegels. Diamantgereedschappen maken dit soort klussen veel makkelijker en zijn zeer gebruiksvriendelijk, ook wanneer u weinig ervaring heeft met dergelijke klussen. Bent u bezig met een groot project en blijken diamantgereedschappen onmisbaar? Schakel de kennis en producten van M&H Diatools in!

U kunt terecht in onze webshop voor diverse diamant gereedschappen

Op onze website vindt u de online winkel van M&H Diatools. Een overzichtelijke webshop met informatie over alle gereedschappen. Het is heel makkelijk om producten te bestellen en u kunt dit overal en op ieder tijdstip doen. We bezorgen in Nederland en België en doet u een bestelling van €50 of meer? Dan betaalt u geen verzend- en bezorgkosten! Heeft u snel diamantgereedschap nodig? Bestel dan voor 17.00, dan wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd.

Interesse

Heeft u interesse gekregen in de diamantgereedschappen van M&H Diatools, maar komt u de producten liever eerst bekijken? U bent uiteraard altijd welkom in onze winkel! Behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies? Aarzel niet en neem contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op onze website. We staan u graag te woord!

Diamant gereedschappen
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  [text your-subject "Reactie contactformulier" class:hidden]

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart