Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Beton zaagblad

Zoals u weet is M&H Diatools dé specialist op het gebied van diamantgereedschap. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u een beton zaagblad nodig heeft. Gaat u bijvoorbeeld zagen in hard bouwmateriaal zoals (gewapend) beton? Dan heeft u absoluut een dergelijke zaag nodig. Gelukkig koopt u bij ons gereedschap dat het gemakkelijk maakt om hier doorheen te zagen. Er zijn veel verschillende varianten van de diamantzaagbladen. Echter is niet iedere zaag geschikt voor beton, hiervoor is een speciaal beton zaagblad ontwikkeld. Bij ons zijn verschillende zaagbladen beschikbaar die geschikt zijn voor beton;

 • Wandzaagbladen beton
 • Motor/Tafelzaagbladen
 • Handzaagblad Universeel
 • Handzaagblad Beton
 • Droogzaagbladen Turbo met Zijsegment
 • Droogzaagbladen Turbo
 • Droogzaagbladen Gesegmenteerd

Beton zaagbladen en meer

Naast het beton zaagblad kunt u bij M&H Diatools natuurlijk ook terecht voor allerlei andere zaagbladen. Voor iedere klus en voor welk materiaal dan ook, er is altijd een geschikte zaag voor u! Op onze website kunt u heel gemakkelijk filteren op toepassingen. Kiest u voor beton, dan ziet u al het gereedschap dat geschikt is voor dit materiaal. Dit geld ook voor de materialen adfalt, kalkzandsteen, steen, vloerverwarming en tegels. Ook kunt u onder ‘Producten’ in het menu, het gehele assortiment van M&H Diatools vinden. Van diamantboren tot diamantschijven en van elektrische boorhamer tot diamantzaagmachine, wij hebben het allemaal!

Beton zaagblad bestellen

Bestellen doet u heel gemakkelijk en snel via onze website. Wilt u bijvoorbeeld een beton zaagblad bestellen? Ga dan via ‘Producten’ naar ‘Diamantzagen’ of filter op de toepassing ‘Beton’ en u vindt het beton zaagblad dat u zoekt. Bestelt u voor 17.00, dan wordt uw bestelling de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Daarnaast komt u in aanmerking voor gratis verzending vanaf een bestelbedrag van €50. Heeft u vragen over producten of uw bestelling? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven u een passend advies.

Beton zaagblad
Slider_Header_2

Contact

Neem contact op met ons

Heeft u nog vragen of wilt u graag in contact met ons komen of heeft u nog meer vragen vul dan het onderstaande formulier in, wij zullen na ontvangst van uw formulier weer contact met u opnemen.

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Lees hier onze voorwaarden. (*)

  [text your-subject "Reactie contactformulier" class:hidden]

  M&H Diatools

  Laan van Waalhaven 41
  2497 GN Den Haag

  +31 70 219 2269

  +31 65 188 6888

   

  Openingstijden

  Maandag 08:00 – 17:00
  Dinsdag 08:00 – 17:00
  Woensdag 08:00 – 17:00
  Donderdag 08:00 – 17:00
  Vrijdag 08:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Gratis verzending boven €50,00

  In Nederland en België

  Op zoek naar een passend advies?

  Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
   Cart