Voor 17:00 besteld, morgen in huis Gratis bezorging boven €50,00 Bezorging in Nederland en België

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie tijd van toepassing. Garantie is een begrip waarmee men aangeeft dat men ergens voor in staat. Onze producten voldoen aan de beloofde eisen, vandaar ook dat M&H Diatools volledig achter haar product staat. De klant mag verwachten dat de door ons geleverde artikelen in goede staat verkeren en bij normaal gebruik naar behoren functioneren. Wettelijke garantie is niet te verwarren met de van toepassing zijnde fabrieksgarantie, anders gezegd, de fabrieksgarantie wordt bepaald door de importeur of fabrikant. De bijgesloten documentatie in de verpakking van onze producten geeft u meer informatie over de door de fabriek gestelde voorwaarden. Een artikel voldoet niet aan de gestelde eisen, in dat geval zorgen wij zo snel mogelijk voor een voor u passende oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van een reparatie, vervanging of terugbetaling.

Uw recht op een deugdelijk product

U hebt recht op een goed product. In de wet staat dat een product deugdelijk moet zijn. U moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Wat u van een product kunt verwachten hangt af van de volgende dingen:

  • Wat heeft de verkoper u verteld
  • Is het product nieuw of is het product tweedehands
  • Wat staat er vermeld in de door de fabriek bijgesloten voorwaarden

Hoe lang een product mee moet gaan hangt af van het soort product, bijvoorbeeld een zaagmachine gaat langer mee dan het zaagblad. Heeft u vragen over de te verwachten levensduur van onze producten, ofwel over onze garantievoorwaarden, dan informeren wij u hierover graag.

De fabrikant, evenwel kan zelf voorwaarden stellen aan de extra garantie. Bijvoorbeeld bij een reparatie kan hij u het arbeidsloon zelf laten betalen. Dat mag. Het is aan te raden om bij problemen met uw product altijd eerst contact met ons op te nemen.

Gratis verzending boven €50,00

In Nederland en België

Op zoek naar een passend advies?

Bel naar +31 70 219 2269 of mail naar info@mhdiatools.com
    Cart
    []